Ontvangst
- Uw camping in de buurt van Agen -

Welkom in Moulin de Mellet

Onze camping is ideaal gelegen in het departement Lot et Garonne en bevindt zich op 8 KM ten westen van Agen, tussen de heuvels ten noorden van de Garonne, op slechts 12 Km van de autosnelweg A62
De camping Moulin de Mellet is een aangename en comfortabele oase van vrede die de wensen van veel natuurliefhebbers heeft vervuld.
De natuurlijke en authentieke charme, de sfeer van goede samenleving in een familiaal kader, de talrijke recreatiegelegenheden zullen zeker meewerken aan het slagen van uw vakantie in het Zuidwesten.
Verschillende nieuwigheden wachten dit jaar op u, waaronder: gratis wifi op de hele camping, twee waterglijbanen en meer…
We zien u graag terug voor dit nieuwe seizoen !
Sophie en Franck
- Videopresentatie -

Ontdek de camping Moulin de Mellet

- Vermaak -

Activiteiten op de camping

Wij stellen, naast uw kinderen, verschillende activiteiten en vrijetijdsactiviteiten ter beschikking.
Kom afkoelen in een van onze 2 grote zwembaden, oefen vislijnen rond ons meer, verbaast uw kinderen met de verschillende soorten van het dierenpark, neem deel aan spannende wedstrijden en sportactiviteiten en heb plezier tijdens een van onze onvergetelijke avonden.
Geniet ervan, dit is de beste manier om een heerlijke vakantie door te brengen !
- De afdeling -

Activiteiten op Lot & Garonne

Het departement Lot et Garonne is een kultureel, archeologisch en historisch patrimonium met een grote verscheidenheid en een belangrijke rijkdom.
Op deze webpagina vindt u enkele van de talrijke activiteiten - met uitzondering van de camping -, die u gedurende uw verblijf zult kunnen ontdekken.
Zo kunt u onvergetelijke vakantie in het Zuidwesten doorbrengen.

Contact

Camping du Moulin de Mellet
Route de Prayssas – D107
47450 Agen / St Hilaire de Lusignan

GPS :
lat N44°14’39 » long E00°32’33 »
Telefoons :
Fixe : 0033(0)5 53 87 50 89
mobile : 06 79 93 48 54
Mail :
moulin.mellet@orange.fr


Het weer

Snel contact